fbpx

Internationale workshop bevo

Ontdek internationale expertise en passie op ons toonaangevende workshop voor reflexologen

workshop

29 & 30 september

2024

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds
Deze workshop wordt in het Engels gegeven. Vertaling wordt niet voorzien, maar wij zijn uiteraard aanwezig om te vertalen waar en wanneer dit nodig zou zijn.

Een leerrijke dag met (inter)nationale sprekers, lezingen en workshops

👣

Programma

Startende om 9u30 op zondag en maandag gaan we samen aan de slag met de expertise van Eduardo Luis. Hij komt speciaal van Madeira om ons in te leiden in de wereld van reflexologie voor baby’s en kinderen. We bouwen verder op wat we leerden tijdens het congres op zaterdag. Maar geen zorgen als je het congres niet kon bijwonen. We gaan stap voor stap samen met Eduardo.

Locatie

"Samenkomen is ee begin, samenblijven is vooruitgang, samenwerken is succes" -Henry Ford-

La Cense D'Herbecq
Rue de Platain Bois 1
1480 Tubeke

Se réunir est un début, rester ensemble est un progrès, travailler ensemble est la réussite" -Henri Ford-

Organisatoren

Bestuur Beroepsvereniging van Reflexologen België

Ons dreamteam vlnr : Véronique, Didier, Tamara, Sonja, Ann

0
Spreker
0
Dagen

Eduardo Luis

https://reflexology-europe.org

Eduardo Luís studeerde Reflexologie op Madeira in 2001. Hij vervolgde zijn studie in Porto aan het Instituut voor Geïntegreerde Reflexologie in 2004 en rondde zijn studie af in 2007. Hij studeert Chinese Geneeskunde, heeft 15 jaar ervaring op het gebied van Reflexologie en richtte in 2007 het Centrum voor Reflexologie op Madeira op, waarvan hij directeur is.

Eduardo is trainer en organiseert workshops en conferenties voor de verspreiding van Reflexologie op Madeira en Portugal. Hij heeft basistrainingen Reflexologie gegeven in de Regionale Gezondheidsdienst op Madeira aan verpleegkundigen, artsen en het grote publiek. Hij schrijft voor tijdschriften over reflexologie en heeft deelgenomen aan programma’s op TV en Radio. Hij organiseerde het eerste Reflexologie Congres in 2009 in Portugal, Madeira, waar hij twee thema’s besprak: “Moederschap in de Reflexologie” en “Chinese Geneeskunde geassocieerd met Reflexologie”. Eduardo is een monitor van de Reflexologie Cursus – Kind methode door Angeles Hinojosa, geïntegreerd in de “Spaanse Vereniging van Reflexologie Kind”.

Eduardo voltooide een cursus in zwangerschapsreflexologie bij Mauricio Mosche Kruchik en hij is opgeleid in traditionele Chinese geneeskunde, Auriculotherapie, Su-Jok, Moxibustion, EFT (Emotional Freedom Technique), Rebirthing, Aromatherapie, Hopi Kaarsen, Bloesem Bach, Metamorfe Reflexologie, Emotionele Reflexologie, Energetische Matrix, Reiki, Stoelmassage en gezichtsreflexologie.

Eduardo is een voorstander van de Reflexologie kliniek in Portugal en als voorzitter van RiEN (Reflexology in Europe Nexus) is het zijn bedoeling om een geloofwaardige instantie op te richten om Reflexologie geaccepteerd te krijgen door de National Health Service.

Prijzen

tickets 29 & 30/09/2024

BeVo leden krijgen 10% korting op alle prijzen. Check je mailbox voor de kortingscode en vergeet deze niet in te geven bij registratie.

On Site Early Bird

€ 270

On Site

€ 300

Wij danken jou voor uw interesse en inschrijving voor ons evenement.

Door het invullen en verzenden van het inschrijvingsformulier bevestig jij je deelname aan ons evenement. Jouw inschrijving wordt als geldig beschouwd zodra het formulier is ingediend en verwerkt. Je ontvangt na verwerking een bevestigingsmail, dus check ook zeker je spam.

Voor informatie over ons annulatiebeleid, verwijzen wij je graag naar onze veelgestelde vragen (FAQ) hieronder.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Accomodatie

L'hôtel des Diables rouges in Tubize (6,8km van de eventlocatie)

https://www.martinshotels.com/en/hotel/martins-red/the-hotel

Plutôt bucolisch, in Rebecq (7,6km van de eventlocatie)

https://aucoeurduspinois.be/fr/p/

B&B in Halle langs het kanaal op 800m van het station (7,9km van de eventlocatie)

http://www.kaai16halle.be/index.php/nl/

Les Éleveurs in Halle met gastronomisch restaurant en op 500m van het station (7,6km van de eventlocatie)

https://www.les-eleveurs.be/

ChambresClassique en tijdloos in Enghien (11,1km van de eventlocatie)

https://levieuxcedre.be/

FAQ

Wat mag ik meebrengen naar het evenement?

Je kan je bevestiging afgedrukt of gewoon digitaal meebrengen. Indien je in het bezit bent van een lafumazetel, mag je deze meebrengen. Dranken, versnaperingen en lunch zijn in de prijs inbegrepen.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Je kan ons contacteren via ons contactformulier of rechtstreeks mailen naar congres@bevo-belgie.org. Voor dringende vragen kunt u ook bellen naar 0473 473 979. 

Kan ik overnachten in de buurt?

Zie hoofdstuk accomodatie

WANNEER KRIJG IK DE LINK OM ONLINE TE KIJKEN?​

Voor dit event is geen link om online te kijken. 

AANMELDING EN ANNULERING I

Aanmelding en Bevestiging: Aanmelding voor onze evenementen gebeurt door middel van een ingevuld aanmeldformulier. BeVo bevestigt de aanmelding per e-mail, waarmee de overeenkomst voor deelname tot stand komt.

Annuleren: Annulering dient schriftelijk of per e-mail te worden gemeld aan event@bevo-belgië.org. Houd er rekening mee dat de inschrijving valt onder de diensten bedoeld in Art. VI, 53, 12° WER waarvoor het herroepingsrecht is uitgesloten.

Annuleringsperiode: Annulering is kosteloos mogelijk tot 14 dagen na inschrijving, tenzij de inschrijving plaatsvindt binnen 2 maanden voor het evenement zelf. In dat geval gelden de volgende voorwaarden:

a) Bij annulering tot 2 maanden vóór het evenement worden € 30,- administratiekosten in rekening gebracht.

b) Bij annulering tussen 2 maanden en 1 maand vóór het evenement blijft 50% van de factuur te betalen.

AANMELDING EN ANNULERING II

c) Annulering binnen 1 maand vóór het evenement is niet meer mogelijk. In dit geval kan wel een vervanger worden aangewezen, mits dit vooraf per e-mail aan BeVo is meegedeeld.

d) In geval van niet-deelname of slechts gedeeltelijke deelname, ongeacht de reden, blijft de factuur te betalen.

Specifieke regeling voor online evenementen: In geval van annulering tot 2 maanden voor aanvang van een online evenement wordt 100% van het inschrijfgeld in rekening gebracht. Annulering is dan niet meer mogelijk, omdat de beelden langere tijd te bekijken zijn.

Specifieke regeling voor gratis evenementen: Bij een gratis event, zoals onze ledendag, wordt, ongeacht de reden, bij annulering binnen 2 weken vóór het evenement een kost van 45 euro aangerekend om de administratieve kosten en cateringkosten te dekken. In dit geval kan wel een vervanger worden aangewezen, mits dit vooraf per e-mail aan BeVo is meegedeeld.

vorige events

Video afspelen

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...