fbpx

Webinar werken in gezondheids-centra

13 juni

2024

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

 Klaar om de wereld van reflexologie in te duiken met Colette Frenay en Fleur Wissingh? Doe met ons mee aan een spannend webinar waarin Fleur haar beste tips en trucs voor succes zal delen over hoe je aan de slag kunt in een ziekenhuis of medische omgeving. Colette vertelt over hoe zij haar studenten stage laat lopen in medische centra.  Mis deze kans niet om te leren van personen met ervaring. Tot ziens!

Save the date

Online via Zoom

Onderwerp: Webinar werken in gezondheidscentra


Datum: 13 juni 2024 

Tijd: 
19u00 - 20u00 (FR)
20u00 - 21u00 (NL)

Wissingh

Fleur

0
Spreker

Académie du

Bien-être

Registreer je voor ons event

Bedankt !

Wij danken u voor uw interesse en inschrijving voor ons evenement.

Door het invullen en verzenden van het inschrijvingsformulier bevestigt u uw deelname aan ons evenement. Uw inschrijving wordt als geldig beschouwd zodra het formulier is ingediend en verwerkt. U ontvangt na verwerking een bevestigingsmail.

Voor informatie over ons annulatiebeleid, verwijzen wij u graag naar onze Veelgestelde Vragen (FAQ) hieronder.

Als u nog verdere vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen!

FAQ

Wat mag ik meebrengen naar het evenement?

Je kan je bevestiging afgedrukt of gewoon digitaal meebrengen. Indien je in het bezit bent van een lafumazetel, mag je deze meebrengen. Dranken, versnaperingen en lunch zijn inbegrepen.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Je kan ons contacteren via ons contactformulier of rechtstreeks mailen naar event@bevo-belgie.org. Voor dringende vragen kunt u ook bellen naar 0473 473 979. 

Aanmelding en bevestiging

Aanmelding en Bevestiging: Aanmelding voor onze evenementen gebeurt door middel van bovenstaand ingevuld aanmeldformulier. BeVo bevestigt de aanmelding per e-mail, waarmee de overeenkomst voor deelname tot stand komt.

Online aanwezigheid: Gezien dit webinar een gratis netwerkmoment voor onze leden is, is enkel online deelnemen mogelijk. De link om deel te nemen wordt u per mail toegestuurd. Controleer zeker ook uw spamfolder. 

Annulering

Annuleren: Annulering dient schriftelijk of per e-mail te worden gemeld aan event@bevo-belgië.org. Houd er rekening mee dat de inschrijving valt onder de diensten bedoeld in Art. VI, 53, 12° WER waarvoor het herroepingsrecht is uitgesloten.

Specifieke regeling voor gratis evenementen: Bij dit gratis event wordt, ongeacht de reden, bij annulering binnen 1 weken vóór het evenement een kost van 5 euro aangerekend om de administratieve kosten te dekken. 

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...