fbpx

Beroepsvereniging van reflexlogen België

Voordelen lid

Lees alle details in onze infobrochure

Kwaliteit

Omdat u een degelijke opleiding volgde of aan het volgen bent, deelt u onze waardering voor het beroep. Daarom verdedigt BeVo reflexologie om als beroep erkend te worden. Daarnaast weet uw cliënteel bij aansluiting bij BeVo dat u zich regelmatig bijschoolt. Dit maken wij duidelijk door vermelding van een voetje naast uw naam. Let wel, om dit voetje te behouden, moet u via de inlogpagina aan ons doorgeven welke extra opleidingen, congressen… u volgde. Dit wordt steekproefsgewijs regelmatig gecontroleerd. Voldoet u aan de voorwaarden, dan ontvangt u per 3 jaar dat u lid bent het voetje en kwaliteitslabel. Op deze manier onderscheidt u zichzelf van andere reflexologen.

Bijscholingen

Omdat u lid bent en wij u ‘verplichten’ om regelmatig bij te scholen, geven wij u de kans om aan een mooi kortingstarief deel te nemen aan ons jaarlijks congres en onze jaarlijkse GRATIS ledendag. Op deze dagen leer je niet alleen iets bij, maar kom je ook in contact met collega’s om informatie en ervaringen te delen. Deze dagen tellen mee voor uw punten PPV.

Informatie

Via de inlogpagina heeft u onmiddellijke toegang tot extra artikels over reflexologie, onderzoeken en andere belangrijke documenten EN informeren wij u regelmatig over relevante zaken aan de hand van een nieuwbrief EN krijgt u per kwartaal ons ledentijdschrift met heel interessante artikels, activiteiten, bijscholingen,… in de bus. Daarnaast staan wij – de raad van het bestuur – u uiteraard graag te woord. U kan ons altijd telefonisch of per mail contacteren en dan staan wij u bij met raad en daad waar mogelijk.

Zichtbaarheid

Wanneer u voldoet aan de vooropgestelde criteria krijgt u naast uw vermelding van uw naam en contactgegevens op onze veelbezochte website en social media, ook de aanduiding van een ‘voetje’. Op deze manier onderscheidt u zich van andere reflexologen en weet uw cliënteel dat u voldoet aan de Europese voorwaarden, vooropgesteld door RiEN.

U kunt daarnaast gratis gebruik maken van een van onze banners of aan voordeeltarief onze reflexologiefolders bestellen.

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...