fbpx

VOORZITTER@BEVO-BELGIE.ORG | +32 (0)473 473 979

Beroepsvereniging van reflexlogen België

Update opleidingen OWC 2023

Open voetreflex dag 1 

Voor iedereen die een 1e jaar voetreflexologie achter de rug heeft. In de voormiddag gaan we eigen voetreflexcrèmes maken. Je leert hoe je de eigenschappen van de ingrediënten kan aanpassen naar wat je graag wil. In de namiddag wisselen we een voetreflexmassage uit en leren we bij van elkaar.


Voetreflex bijscholing: psychozone harmonisering

Een heel zachte en energetisch diepe manier om psychische en emotionele stoornissen aan te pakken. Voor reflexologen en mensen die een opleiding reflexologie volgen.


Handreflexologie – jaartraining 

In deze training leer je de ligging van de verschillende reflexzones op de handen. Je leert de zones aanvoelen (b.v. of ze hard of zacht zijn) en daar met verschillende technieken op inspelen. Je oefent deze helende massages op je eigen handen.


Open voetreflex dag 2

Voor iedereen die een 1e jaar voetreflexologie achter de rug heeft. In de voormiddag leren we omgaan met verschillende voetenkaarten. Waar is de logica van die verschillende punten, werken ze allemaal en hoe geraak je er niet van in de war? In de namiddag wisselen we een voetreflexmassage uit en leren we bij van elkaar.

  • Els Van Daele
  • za 01/04, Antwerpen
  • Info & inschrijving »

Chakra reflexologie 

Chakra reflexologie is een zachte en energetische vorm van reflexologie. Omdat reflexologie een weerspiegeling is van het hele lichaam op een deel van het lichaam kunnen ook de chakra’s en het energetische kanaal als reflexzone gevonden worden op de handen en de voeten. Een eenvoudige, zachte, aardende techniek.


Reflexologie en pijnklachten 

Via reflexologie kan je inwerken op achterliggende oorzaken. Je kan ook invloed uitoefenen op het pijnsysteem van mensen door het stresssysteem met het zenuwstelsel en hormonale systeem te ontspannen. Maar ook door het limbische systeem, daar waar de pijn zijn waarde krijgt toebedeeld, te harmoniseren.


Voetreflexologie – proefles 

Korte les van 2 uur, ideaal als je huisgenoot, buur, collega ook graag eens wil kennismaken met voetreflexologie. 


Voetreflexologie opleiding

Professionele tweejarige opleiding. De opleiding is erkend door zowel de Belgische als de Europese beroepsfederatie voor voetreflexologie. Ze bestaat uit 2 jaren van elk 90 uur (15 dagen in Antwerpen of 30 avonden in Leuven) + nog apart te volgen modules medische en energetische basiskennis.

  • Els Van Daele, Martine Smet, Ria Geudens
  •  VR1 op ma avond (vanaf 02/10/23), Leuven
  •  VR1 op donderdag (vanaf 05/10/23), Antwerpen
  •  VR1 op zaterdag (vanaf 07/10/23), Antwerpen
  •  VR2 op maandag (vanaf 16/09/23), Antwerpen
  • Info & inschrijving »


SNELLE NAVIGATIE

Zoek een erkend reflexoloog
Zoek een erkende opleiding
Erkend reflexoloog worden

BeVo – 0829 918 340


ALL RIGHTS RESERVED © 2023

Design @ Step by Step Agency
Tekst en foto’s BeVo Education Zone

Privacy Policy
Algemene verkoopsvoorwaarden


CONTACT

Voorzitter@bevo-belgie.org
+32 (0)473 473 979

Rue de Hamme-Mille 196
1390 Nethen (Waals-Brabant)