fbpx

VOORZITTER@BEVO-BELGIE.ORG | +32 (0)473 473 979

Beroepsvereniging van reflexlogen België

👣🤩Reflexology isn’t just a luxury, it is a healthier and happier way of life🧘🏻‍♀️👣

🌟👣 Tijdens World Reflexology Week #WRW willen we onze erkende reflexologen ook zeker in de schijnwerpers zetten! 🌐
In België zijn zij terug te vinden op onze website via https://bevo-belgie.org/erkende-leden/.

Ons congres op zaterdag 30/9 biedt onze reflexologen de kans om dieper in te gaan op het beheersen en herkennen van emoties. Zowel de eigen emoties als die van cliënten, want als reflexoloog in je eigen kracht staan tijdens een sessie is minstens even belangrijk als op de juiste manier reageren op de emoties van je cliënt. 🤝 Dit leidt tot nog diepgaandere en effectievere sessies.

Ben jij op zoek naar een door BeVo erkende reflexoloog? Kijk dan zeker op onze website! Een goed opgeleide reflexoloog is namelijk belangrijk om verschillende redenen en deze zetten we graag nog eens voor jou op een rij:

  • Voor een professionele sessie reflexologie is  specifieke kennis en expertise vereist. Een goed opgeleide reflexoloog heeft een grondige kennis van de anatomie, fysiologie en pathologie van het menselijke lichaam. Maar uiteraard ook van de reflexpunten op voeten, handen en/of gelaat en oren. Hij/zij begrijpt hoe deze punten in verbinding staan met verschillende organen en systemen in het lichaam. Ze begrijpen ook hoe ze deze punten op de juiste manier moeten stimuleren om echte resultaten te bereiken.
  • Reflexologie kan invloed hebben op de gezondheid en het welzijn van een persoon. Een goed opgeleide reflexoloog begrijpt de mogelijke risico’s en beperkingen van de techniek en kan deze toepassen met de hoogste mate van veiligheid. Ze kunnen ook mogelijke contra-indicaties herkennen en advies geven over wanneer reflexologie mogelijk niet geschikt is voor een bepaalde persoon en zullen wanneer nodig de cliënt doorverwijzen naar een arts of specialist. Indien de cliënt reeds in behandeling is bij een arts of specialist, zal de reflexoloog rekening houden met de adviezen. Reflexologie is complementair aan de westerse geneeskunde en daar wordt steeds rekening mee gehouden.
  • Reflexologie wordt vaak gebruikt om verschillende problemen te behandelen, waaronder stress, pijn, spijsverteringsproblemen, migraine, hormonale disbalans en meer. Een goed opgeleide reflexoloog heeft de vaardigheden en kennis om effectieve hulp te bieden die ook echt kan bijdragen aan het welzijn van de cliënt.
  • Elke cliënt is uniek en onze erkende reflexologen kunnen behandelingen aanpassen aan de specifieke behoeften en situatie van de cliënt. Ze kunnen een persoonlijke behandelingsplan ontwikkelen om de beste resultaten te bereiken.
  • Een erkende reflexologen zullen werken volgens ethische en professionele normen die vermeld staan in onze deontologische code. Ze zullen de privacy van de cliënt respecteren, een hygiënische werkomgeving handhaven en een open communicatie met de cliënt (en artsen) onderhouden.

In het kort: Overweeg jij reflexologie als onderdeel van je gezondheids- en welzijnsregime in te lassen, dan wil jij zeker een reflexoloog die jou op een effectieve en veilige manier de beste zorg geeft.  Kies daarom iemand waar je zeker van bent dat deze een goede opleiding van minstens 300 uren heeft gevolgd. Dan ben je zeker in goede handen. Heb je nog twijfels, dan is BeVo er om uw bedenkingen te mailen zodat wij een onderzoek kunnen instellen. Wij zijn er ook om u te helpen. 


Ben jij reflexoloog en wil jij je nog meer verdiepen in emoties van jezelf en je cliënt,  hoe ermee om te gaan en hoe in je eigen kracht te staan (ook op minder goede dagen), sluit je dan aan bij ons congres of onze tweedaagse workshop. 🎓🤩 Inschrijvingen lopen nog tot eind deze week, dus wees er snel bij! 📆

https://bevo-belgie.org/erkende-leden/

Einde ticketverkoop 
congres binnen

Dagen
Uren
https://bevo-belgie.org/congresprogramma/
Eerdere berichten


ALL RIGHTS RESERVED © 2023

Design @ Step by Step Agency
Tekst en foto’s BeVo Education Zone

Privacy Policy
Algemene verkoopsvoorwaarden


CONTACT

Voorzitter@bevo-belgie.org
+32 (0)473 473 979

Rue de Hamme-Mille 196
1390 Nethen (Waals-Brabant)