fbpx

VOORZITTER@BEVO-BELGIE.ORG | +32 (0)473 473 979

Beroepsvereniging van reflexlogen België

Ontdek Reflexologie voor Baby’s en Kinderen – Speciaal Dagje Uit!

Doe met ons mee aan een speciale dag, voor iedereen toegankelijk, gewijd aan deze zachte en heilzame methode. Bent u reflexoloog, of gewoon een (groot)moeder of (groot)vader, of heeft u kinderen in uw omgeving die slecht slapen, last hebben van krampjes of moeite hebben om hun emoties onder controle te houden? Leer dan hier hoe u hen kunt helpen. 🌼

Trakteer uzelf op een onverwacht intermezzo met als thema reflexologie voor baby’s en kinderen Wij bieden u een uitzonderlijk dagje uit in een rustige, groene omgeving om reflexologie voor baby’s en kinderen te ontdekken. Deze dag is voor iedereen toegankelijk

In een tijd waarin alle ouders en grootouders zich vragen stellen over onze samenleving, is het interessant om te ontdekken dat er eenvoudige methoden zijn die bijdragen aan het welzijn en de gezonde ontwikkeling van onze kinderen.

 

Het is een uitzonderlijke kans om een krachtig maar weinig bekend hulpmiddel te ontdekken dat al eeuwenlang in andere culturen wordt gebruikt.

Deze methode werkt zeer effectief aan het begin van het leven, omdat baby’s en kinderen nog geen heel leven achter zich hebben.

Bij de geboorte is de huid voor de baby de schakel tussen de binnen- en buitenwereld, een soort non-verbaal communicatiemiddel.
Ze ontdekken dingen vooral door aanraking en tactiele stimulatie helpt hun vitale systemen te rijpen.
Onrust, angst, vermoeidheid, problemen met inslapen of slapen, spijsverterings- of ademhalingsproblemen zijn allemaal aspecten waarop het werk van de reflexoloog een positief effect zal hebben.

 

We zijn verheugd dat we u een programma kunnen aanbieden met sprekers die veel expertise hebben op het gebied van reflexologie voor baby’s en kinderen. Op deze dag zullen we het volgende aanbieden:

  • Een workshop over de verbanden tussen reflexologie en emoties door Christine Bretin (FR)
  • Een lezing over de vier lichamen van moeder en baby en het concept van “verbonden geboren worden” door Myriam Oorts (NL)
  • Een workshop over de algemeenheden van de methode met Carine Reenaers (NL)
  • Een workshop over mondproblemen bij baby’s en kinderen door Anne Marmagne (FR)
  • En tot slot een workshop over het belang van dit type reflexologie met Eduardo Luis (ENG)

Maakt u zich geen zorgen over de taal van de dag – er wordt voor vertaling gezorgd.

Other messages


ALL RIGHTS RESERVED © 2023

Design @ Step by Step Agency
Tekst en foto’s BeVo Education Zone

Privacy Policy
Algemene verkoopsvoorwaarden


CONTACT

Voorzitter@bevo-belgie.org
+32 (0)473 473 979

Rue de Hamme-Mille 196
1390 Nethen (Waals-Brabant)