fbpx

VOORZITTER@BEVO-BELGIE.ORG | +32 (0)473 473 979

Beroepsvereniging van reflexlogen België

Ontdek het belang van professionalisme bij een eerste consult

Als lid kun je dit document gratis downloaden. Wil jij dit (en nog veel meer) ook?Aarzel niet en vraag je erkenning aan. 

Een succesvolle sessie reflexologie begint altijd met een grondige en professionele aanpak. Bij BeVo hechten we veel waarde aan het welzijn van uw cliënten en de kwaliteit van de dienstverlening van onze erkende reflexologen. Daarom hebben wij, de beroepsvereniging van reflexologen België ‘BeVo’, een Anamnese- en Akkoordverklaringsdocument ontwikkeld.

Waarom is een Anamnese- en Akkoordverklaring essentieel?

Een correct ingevuld anamneseformulier biedt u inzicht in de medische geschiedenis, huidige gezondheidstoestand en specifieke behoeften van uw cliënt. Dit stelt u in staat om een behandeling op maat te creëren, rekening houdend met de individuele situatie van uw cliënt.

Het akkoordverklaringsgedeelte verwijst onder andere naar uw privacy policy en meldt dat reflexologie aanvullend is op reguliere medische behandelingen en dat zij geen vervanging vormen daarvoor. Als uw cliënt al onder behandeling is van een arts of specialist, mag u noch de cliënt medische behandelingen stopzetten zonder overleg met de behandelende arts. Dit benadrukt ons gedeelde engagement voor het welzijn van uw cliënt en bevestigt dat deze op de hoogte is van de behandeling en procedures.

Gratis downloadbaar document voor BeVo leden

BeVo biedt onze leden exclusieve toegang tot ons Anamnese- en Akkoordverklaringsdocument. Dit document, opgesteld volgens de professionele standaarden van BeVo, kan gratis worden gedownload en gepersonaliseerd voor uw praktijk. Zo kunt u met vertrouwen en transparantie aan uw cliënten laten zien dat u zich inzet voor hoogwaardige behandelingen en professionele ethiek.

Hoe kunt u als lid het document gebruiken?

  1. Ga naar de loginpagina op onze website, kies interessante documenten en research en download het document.
  2. Pas het document aan met uw praktijkgegevens, logo, …
  3. Laat uw cliënten het formulier invullen en ondertekenen vóór hun eerste sessie.
  4. Geniet van een nog diepere en gepersonaliseerde reflexologie-ervaring voor uw cliënten.

Bij BeVo streven we ernaar om het welzijn en comfort van uw cliënten voorop te stellen. Met onze Anamnese- en Akkoordverklaring zijn we vastberaden om u op de best mogelijke manier te helpen.

Bezoek de loginpagina op onze website en kijk eens rond wat je er nog allemaal kan vinden!

 


ALL RIGHTS RESERVED © 2023

Design @ Step by Step Agency
Tekst en foto’s BeVo Education Zone

Privacy Policy
Algemene verkoopsvoorwaarden


CONTACT

Voorzitter@bevo-belgie.org
+32 (0)473 473 979

Rue de Hamme-Mille 196
1390 Nethen (Waals-Brabant)