fbpx

VOORZITTER@BEVO-BELGIE.ORG | +32 (0)473 473 979

Beroepsvereniging van reflexlogen België

EUROPESE REFLEXOLOGIEDAG – Jaarlijks laatste zaterdag van april

Europese Reflexologiedag, gestart door de lidorganisaties van RiEN, dient om Reflexologie te promoten als een waardevol helend instrument in Europa.

Wereld Reflexologie Week is al een gevestigd middel om Reflexologie wereldwijd te promoten en European Reflexology Day is speciaal voor onze Europese collega’s en vindt al heel snel plaats. 

We kunnen onszelf – onze reflexologie – promoten en elkaar steunen tijdens deze dag. Als lid van BeVo kon je tijdens de ledendag al jouw gratis poster meenemen om jou te helpen bij de promotie van jouw actie. Wat we voorstellen is dat je een evenement organiseert in jouw lokale omgeving en gratis initiaties aanbiedt om mensen kennis te laten maken met jou en reflexologie. 

27 april 2024… is dat alles wat ik moet doen?

Dat is echt alles dat je moet doen. Mensen kennis laten maken met reflexologie. Hen laten voelen tijdens (bijvoorbeeld) een kwartiertje per persoon wat reflexologie met hen kan doen. 

Informatie geven over reflexologie en over jezelf en uiteraard… massaal foto’s delen op jouw social media met een tag naar de Facebookpagina van BeVo en RiEN zodat de wereld kan zien wat jij deed voor ERD.

Samen zijn we zoveel sterker ! 

PS: was je niet aanwezig op de ledendag en wil je nog een poster ontvangen? Stuur ons snel een mailtje. 

Other messages


ALL RIGHTS RESERVED © 2023

Design @ Step by Step Agency
Tekst en foto’s BeVo Education Zone

Privacy Policy
Algemene verkoopsvoorwaarden


CONTACT

Voorzitter@bevo-belgie.org
+32 (0)473 473 979

Rue de Hamme-Mille 196
1390 Nethen (Waals-Brabant)