fbpx

VOORZITTER@BEVO-BELGIE.ORG | +32 (0)473 473 979

Beroepsvereniging van reflexlogen België

Hét congres voor reflexlogen en sympathisanten

Met groot genoegen nodigen wij, BeVo – de beroepsvereniging voor Reflexologen België, u uit op ons 15de congres tijdens
World Reflexology Week waar we meer leren over het emoties. 

Er wordt vertaling voorzien in Nederlands, Frans en Engels, naargelang de inschrijvingen en vindt plaats op 30 september 2023 midden in de natuur in Sunparks De Kempense Meren – Postelsesteenweg 100, 2400 MOLHet is ook mogelijk het congres  op afstand via Zoom te volgen of u kunt de opnames later (her)bekijken indien u zich inschrijft voor de online versie. De voormiddag is gevuld met interessante lezingen en de namiddag hebben we volledig gereserveerd voor praktijk. Zo kunt u de dag nadien de technieken reeds toepassen in uw praktijk.

Op zondag 1 en maandag 2 oktober geeft Eduardo, onze internationale spreker uit Madeira, een tweedaagse workshop voor jullie in het Engels. Tijdens deze tweedaagse workshop deelt hij graag nog meer informatie met u. De plaatsen voor deze workshop zijn beperkt, dus aarzel niet te lang en schrijf u snel in. 

U kunt inschrijven voor het congres OF de tweedaagse workshop OF voor beiden! Meer info vindt u via de button ‘bekijk de prijzen’.

We danken u voor uw interesse en kijken ernaar uit u op 30 september in MOL te mogen ontmoeten.

Boek vòòr 1 augustus en reserveer je ticket aan early bird tarief. Prijzen zijn inclusief toegang tot de standhouders, vertaling, goodiebag, gedrukt en digitaal congresboek, welkomstkoffie, lunch en versnaperingen tijdens de pauzes.

U kunt ook reserveren om online via Zoom te volgen. Het congresboek wordt u dan op voorhand digitaal toegestuurd. De link live te kijken wordt de dag voordien bezorgd en een link om op een latere datum te kijken, wordt aan iedereen die zich inschreef (live of online) na het congres bezorgd. 

Ben je dus niet vrij op 30/09/2023, dan kun je toch inschrijven om online te volgen en kun je de opnames achteraf bekijken.

Sfeerbeelden voorgaande congressen

Congres 2018

Congres 2017

Congres 2016

FAQ

Wat mag ik meebrengen naar het evenement?

Je kan je bevestiging afgedrukt of gewoon digitaal meebrengen. Indien je in het bezit bent van een lafumazetel, mag je deze meebrengen. Dranken, versnaperingen en lunch zijn in de prijs inbegrepen.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Je kan ons contacteren via ons contactformulier of rechtstreeks mailen naar congres@bevo-belgie.org. Voor dringende vragen kunt u ook bellen naar 0473 473 979. 

Wat is het restitutiebeleid?

Annulering dient schriftelijk of per mail te gebeuren aan congres@bevo-belgië.org . In geval van annulering tot 30 dagen voor aanvang wordt 50% van het inschrijfgeld in rekening gebracht. Het restbedrag wordt naar uw rekening teruggestort. Na deze datum is restitutie van het inschrijfgeld niet meer mogelijk. Schreef u in om het congres online te volgen, dan is terugbetaling niet mogelijk aangezien de beelden langere tijd te bekijken zijn.

Kan ik overnachten in het hotel?

Indien u komt voor de tweedaagse, is er mogelijkheid tot overnachting. Mail naar congres@bevo-belgie.org indien u een hotelkamer of vakantiehuis wenst. Dan doet BeVo het nodige voor u. Let op, de kamers die voorbehouden zijn, zijn beperkt. Dus wees er snel bij. Meer info over de prijs vindt u op de pagina bij accommodatie.

Wanneer krijg ik de link om online te kijken?

De link wordt u de dag voor het congres toegestuurd per mail. Dit samen met het congresboek. De link om nadien te kijken wordt enkele dagen na het congres toegestuurd.

SPONSORS EN STANDHOUDERS

Tijdens ons congres heeft u ruim tijd om deze standen te bezoeken en informatie in te winnen over opleidingen of boeken/spullen aan te kopen om uw kennis en praktijk uit te bouwen. Leuke hebbedingetjes, maar ook interessante zaken. Neem hier alvast een kijkje om je voor te bereiden op wie je wil spreken.

Stand-
houders

Bezoek hun stand tijdens ons congres

Sponsors