fbpx

Jaarlijks congres bevo

HÉT CONGRES VOOR REFLEXLOGEN EN SYMPATHISANTEN

Congres reflexologie

28 september

2024

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden
Vertaling voorzien in Nederlands en Frans via de Zoom link, dus breng een koptelefoon en laptop/gsm mee als je ter plaatse live vertaling wenst.

Een leerrijke dag met (inter)nationale sprekers, lezingen en workshops

👣

Programma

08u30 Registratie met welkomstkoffie
09u30 Start congres met woord van BeVo
09u45 Workshop Christine Bretin – Reflexologie en emoties
10u25 Lezing Myriam Oorts 
11u00 Koffiebreak / exposanten
11u30 Workshop Anne Marmagne 
12u30 Lunch / exposanten
13u45 Workshop Carine Reenaers – baby- en kids
15u15 Koffiebreak / exposanten
15u45 Workshop Eduardo Luis – Waarom reflexologie belangrijk is voor een baby
17u00 Woord van het bestuur
17u30 Afsluit

Locatie

"Samenkomen is een begin, samenblijven is vooruitgang, samenwerken is succes" -Henry Ford-

La Cense D'Herbecq
Rue de Platain Bois 1
1480 Tubeke

Se réunir est un début, rester ensemble est un progrès, travailler ensemble est la réussite" -Henri Ford-

Organisatoren

Bestuur Beroepsvereniging van Reflexologen België

Ons dreamteam vlnr : Véronique, Didier, Tamara, Sonja, Ann

0
Sprekers
0
Sessies

Christine Bretin

Reflexologie en emoties

Myriam Oorts

Anne Marmagne

Carine Reenaers

Baby- en Kids Reflexologie Workshop

Natuurlijke toewijding aan welzijn begon 25 jaar geleden voor Carine Reenaers uit Kuringen,Limburg. Haar reis startte in 1999 met voetreflexologie, een passie die ze sindsdien heeft gevolgd en versterkt door middel van opleidingen/trainingen bij Syntra, Lydie Schoenmakers, en een HBO-opleiding voetreflexologie en medische basiskennis bij Total Health.Nl. Door haar uitgebreide praktijkervaring heeft Carine zichzelf verder ontwikkeld als voetreflexologe. Naast haar bloeiende praktijk deelt Carine haar kennis als docent bij Total Health, waar ze workshops verzorgt voor België en Nederland. Tussen 2017 en 2022 doceerde ze ook voetreflexologie bij Golden Feet. In 2023 zette Carine de stap om Team Carine op te richten, gericht op professionele opleidingen en workshops. Met een scala aan mogelijkheden, van basis- en Chinese jaaropleiding voetreflexologie tot Craniosacraal combi lichaam&voeten, deze in samenwerking met Geert Heidema, biedt Carine en haar team een holistische benadering die zowel westerse als oosterse technieken combineert. De liefde van Team Carine voor baby- en kindervoetjes komt recht uit het hart, vooral voor Carine zelf als trotse 'moeke' van 7 kleinkinderen. Deze kleine voetjes vertegenwoordigen zoveel meer dan alleen fysieke aspecten. Ontdek samen met Carine het waardevolle van zowel westerse als oosterse voetreflexologie tijdens hun Baby- en Kids Reflexologie Workshop. Leer hoe je de energie van acupunctuurpunten kunt benutten voor een holistische aanpak die niet alleen de voetjes en onderbeentjes omvat, maar ook de handjes en onderarmpjes van onze kleintjes. Welk geschenk is er mooier dan een glimlach, een rustmomentje, een knuffel en het vertrouwen van een baby of kindje tijdens en na een sessie voetreflexologie?

Eduardo Luis

Why pediatric reflexology is important for your baby

Eduardo Luís studeerde Reflexologie op Madeira in 2001. Hij vervolgde zijn studie in Porto aan het Instituut voor Geïntegreerde Reflexologie in 2004 en rondde zijn studie af in 2007. Hij studeert Chinese Geneeskunde, heeft 15 jaar ervaring op het gebied van Reflexologie en richtte in 2007 het Centrum voor Reflexologie op Madeira op, waarvan hij directeur is. Eduardo is trainer en organiseert workshops en conferenties voor de verspreiding van Reflexologie op Madeira en Portugal. Hij heeft basistrainingen Reflexologie gegeven in de Regionale Gezondheidsdienst op Madeira aan verpleegkundigen, artsen en het grote publiek. Hij schrijft voor tijdschriften over reflexologie en heeft deelgenomen aan programma’s op TV en Radio. Hij organiseerde het eerste Reflexologie Congres in 2009 in Portugal, Madeira, waar hij twee thema’s besprak: “Moederschap in de Reflexologie” en “Chinese Geneeskunde geassocieerd met Reflexologie”. Eduardo is een monitor van de Reflexologie Cursus – Kind methode door Angeles Hinojosa, geïntegreerd in de “Spaanse Vereniging van Reflexologie Kind”. Eduardo voltooide een cursus in zwangerschapsreflexologie bij Mauricio Mosche Kruchik en hij is opgeleid in traditionele Chinese geneeskunde, Auriculotherapie, Su-Jok, Moxibustion, EFT (Emotional Freedom Technique), Rebirthing, Aromatherapie, Hopi Kaarsen, Bloesem Bach, Metamorfe Reflexologie, Emotionele Reflexologie, Energetische Matrix, Reiki, Stoelmassage en gezichtsreflexologie. Eduardo is een voorstander van de Reflexologie kliniek in Portugal en als voorzitter van RiEN (Reflexology in Europe Nexus) is het zijn bedoeling om een geloofwaardige instantie op te richten om Reflexologie geaccepteerd te krijgen door de National Health Service.

Prijzen

tickets 28/09/2024

BeVo leden krijgen 10% korting op alle prijzen. Check je mailbox voor de kortingscode en vergeet deze niet in te geven bij registratie.

On Site Early Bird

€ 120

Prijs inclusief toegang tot de standhouders, vertaling, goodiebag, congresboek, welkomstkoffie, lunch, versnaperingen tijdens de pauzes en link om de opnames nadien te herbekijken.

Prijs inclusief toegang tot de standhouders, vertaling, goodiebag, congresboek, welkomstkoffie, lunch, versnaperingen tijdens de pauzes en link om de opnames nadien te herbekijken.

Ben je niet vrij en wil je op een later tijdstip de opnames bekijken? Dat kan ook. Registreer in dat geval voor online kijken en je ontvangt na het congres een link naar de opnames toegestuurd.

Bedankt !

Wij danken jou voor uw interesse en inschrijving voor ons evenement.

Door het invullen en verzenden van het inschrijvingsformulier bevestig jij je deelname aan ons evenement. Jouw inschrijving wordt als geldig beschouwd zodra het formulier is ingediend en verwerkt. Je ontvangt na verwerking een bevestigingsmail, dus check ook zeker je spam.

Voor informatie over ons annulatiebeleid, verwijzen wij je graag naar onze veelgestelde vragen (FAQ) hieronder.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

SPONSORS EN STANDHOUDERS

Tijdens ons congres heeft u ruim tijd om deze standen te bezoeken en informatie in te winnen over opleidingen of boeken/spullen aan te kopen om uw kennis en praktijk uit te bouwen. Leuke hebbedingetjes, maar ook interessante zaken. Neem hier alvast een kijkje om je voor te bereiden op wie je wil spreken.

Stand-
houders

Bezoek hun stand tijdens ons congres

Sponsors

Accomodatie

L'hôtel des Diables rouges in Tubize (6,8km van de eventlocatie)

https://www.martinshotels.com/en/hotel/martins-red/the-hotel

Plutôt bucolisch, in Rebecq (7,6km van de eventlocatie)

https://aucoeurduspinois.be/fr/p/

B&B in Halle langs het kanaal op 800m van het station (7,9km van de eventlocatie)

http://www.kaai16halle.be/index.php/nl/

Les Éleveurs in Halle met gastronomisch restaurant en op 500m van het station (7,6km van de eventlocatie)

https://www.les-eleveurs.be/

ChambresClassique en tijdloos in Enghien (11,1km van de eventlocatie)

https://levieuxcedre.be/

FAQ

Wat mag ik meebrengen naar het evenement?

Je kan je bevestiging afgedrukt of gewoon digitaal meebrengen. Indien je in het bezit bent van een lafumazetel, mag je deze meebrengen. Dranken, versnaperingen en lunch zijn in de prijs inbegrepen.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Je kan ons contacteren via ons contactformulier of rechtstreeks mailen naar congres@bevo-belgie.org. Voor dringende vragen kunt u ook bellen naar 0473 473 979. 

Kan ik overnachten in de buurt?

Dat kan zeker. We hebben enkele accomodaties in de buurt aanbevolen gekregen en voor u hierboven opgelijst. Uiteraard zijn er nog mogelijkheden tot overnachten in de buurt die niet in deze lijst staan. 

WANNEER KRIJG IK DE LINK OM ONLINE TE KIJKEN?​

De link om live te kijken wordt u de dag voor het congres toegestuurd per mail en dit samen met het congresboek. De link om uitgesteld te kijken wordt binnen 2 weken na het congres toegestuurd.

AANMELDING EN ANNULERING I

Aanmelding en Bevestiging: Aanmelding voor onze evenementen gebeurt door middel van een ingevuld aanmeldformulier. BeVo bevestigt de aanmelding per e-mail, waarmee de overeenkomst voor deelname tot stand komt.

Annuleren: Annulering dient schriftelijk of per e-mail te worden gemeld aan event@bevo-belgië.org. Houd er rekening mee dat de inschrijving valt onder de diensten bedoeld in Art. VI, 53, 12° WER waarvoor het herroepingsrecht is uitgesloten.

Annuleringsperiode: Annulering is kosteloos mogelijk tot 14 dagen na inschrijving, tenzij de inschrijving plaatsvindt binnen 2 maanden voor het evenement zelf. In dat geval gelden de volgende voorwaarden:

a) Bij annulering tot 2 maanden vóór het evenement worden € 30,- administratiekosten in rekening gebracht.

b) Bij annulering tussen 2 maanden en 1 maand vóór het evenement blijft 50% van de factuur te betalen.

AANMELDING EN ANNULERING II

c) Annulering binnen 1 maand vóór het evenement is niet meer mogelijk. In dit geval kan wel een vervanger worden aangewezen, mits dit vooraf per e-mail aan BeVo is meegedeeld.

d) In geval van niet-deelname of slechts gedeeltelijke deelname, ongeacht de reden, blijft de factuur te betalen.

Specifieke regeling voor online evenementen: In geval van annulering tot 2 maanden voor aanvang van een online evenement wordt 100% van het inschrijfgeld in rekening gebracht. Annulering is dan niet meer mogelijk, omdat de beelden langere tijd te bekijken zijn.

Specifieke regeling voor gratis evenementen: Bij een gratis event, zoals onze ledendag, wordt, ongeacht de reden, bij annulering binnen 2 weken vóór het evenement een kost van 45 euro aangerekend om de administratieve kosten en cateringkosten te dekken. In dit geval kan wel een vervanger worden aangewezen, mits dit vooraf per e-mail aan BeVo is meegedeeld.

vorige events

Video afspelen

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...