Ledendag

Wanneer:
27 februari 2021 @ 10:00 – 16:00
2021-02-27T10:00:00+01:00
2021-02-27T16:00:00+01:00
Waar:
Online via Zoom
Kosten:
Gratis
Contact:
Tamara Cobos Rodriguez
0032 (0)473 47 39 79

Lieve leden, beste collega’s

Met groot genoegen nodigen wij u uit op onze ledendag om onze samenwerking en de start van het nieuwe jaar te vieren! Binnenkort krijgen jullie per post alvast een klein cadeautje van ons. Dit zal gebruikt en toegelicht worden op de ledendag door Inge Cox. 

Deelnemen is gratis voor onze erkende reflexologen, maar we vragen toch om in te schrijven via de link in de mail. Dit maakt het opvolgen van de aanwezigheden alvast makkelijker. Heb je deze mail niet ontvangen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Op de agenda:

  • 10u00 – 12u00: Ga in gesprek met jullie bestuur en elkaar over wat BeVo heeft bereikt en welke koers we verder willen varen
  • 12u30 – 13u30: Pauze
  • 13u30 – 15u30: Lezing en praktijk Inge Cox: introductie in de lichttherapie
  • 15u30 – 16u00:  Q&A
  • 16u00: afscheid

(Onder voorbehoud van wijzigingen)

Graag tot dan

Met warme groeten
Didier, Sophie, Sonja en Tamara


Een woordje van Inge Cox

Hallo mijn naam is Inge Cox en sinds begin jaren 90 ben ik werkzaam als natuurgeneeskundige. Ik heb mij gespecialiseerd in de integraal energetische geneeskunde, acupunctuur in combinatie met lichttherapie en diverse massagevormen. Vanuit mijn kennis en ervaring in het behandelen met licht en kleur heb ik mijn eigen biologische massage oliënlijn met integratie van kleurvibraties ontwikkeld.

Tijdens mijn lezing ontdek je hoe kleur-lichtfrequenties de energie en informatiestroom van het lichaam beïnvloeden om de energie in balans te brengen. Korte ervaringsmomenten worden geïntegreerd om de kracht van licht & kleur te voelen. Een zachte heling die lichaam, ziel en geest raakt en bijdraagt aan bewustwording, loslaten van spanningen en belemmerende levenspatronen. 

Het werken met licht & kleur, via kleur-licht oliën op acupunctuurpunten en/of zones en kleurenpunctuur, is een non-verbale behandelmethode die ook toegepast kan worden op de voeten in combinatie met een voetreflexbehandeling voor een extra holistisch gezondheidseffect.

In mijn opleiding instituut San Bao Balans, Energie en Licht coaching leid ik therapeuten op om te werken met de Kleur-Licht
oliën en de kleurenpunctuur volgens de methode van Peter Mandel. In april 2020 heb ik mijn boek ‘Healthy with colours’ gelanceerd om mensen te inspireren voor een gezond en lichter leven.


Gun jezelf om in het licht te leven
Gun jezelf om licht te zijn
Gun jezelf om licht uit te stralen
Gun jezelf om licht te ontvangen


Veelgestelde vragen

Wat heb ik nodig voor het evenement?

  • De ontvangen staaltjes
  • Een computer met internetverbinding
  • De toegezonden mail met link om in te bellen