fbpx

VOORZITTER@BEVO-BELGIE.ORG | +32 (0)473 473 979

Beroepsvereniging van reflexlogen België

Aankondiging: Einde van de Early Bird-korting op ons Reflexologie Congres!

Geldig tot 31/07/2023

Nog 16 dagen Early Bird korting

Wacht niet langer en schrijf je nu in om van deze korting te profiteren!

We willen jullie er graag aan herinneren dat de Early Bird-korting voor ons spannende Reflexologie Congres nog maar twee weken geldig is. Deze geweldige aanbieding vervalt op 31 juli 2023, dus wacht niet langer en schrijf je nu in om van deze korting te profiteren!

Ons congres belooft een fascinerende ervaring te worden, met als thema “Emoties”. We hebben een inspirerend programma samengesteld met gerenommeerde sprekers die je kennis zullen laten maken met het verband tussen emoties en reflexologie. 

Hier zijn enkele hoogtepunten van het programma:

KATRIEN HENDRICKS

EMOTIES EN GEDACHTEN ALS OORZAAK VAN ZIEKTE

MARK HIEMELEERS

DE ONTWIKKELING VAN ONZE PERSOONLIJKHEID

JEAN-PIERRE TRIADON

EMOTIONELE BEVRIJDING VIA REFLEXOLOGIE

Dit is een uitgelezen kans om je kennis te verdiepen en waardevolle inzichten op te doen in de wereld van emoties en reflexologie. Mis het niet!

Voor degenen die geïnteresseerd zijn, wordt het congres gevolgd door een tweedaagse Franstalige workshop onder leiding van Jean-Pierre Triadon. Tijdens deze workshop kun je diepgaand leren hoe je zowel de emoties van je cliënten als die van jezelf kunt verkennen. Het is een unieke kans om je begrip van emoties te vergroten en waardevolle vaardigheden te ontwikkelen om effectief met emoties om te gaan in je professionele praktijk. Schrijf je nu in om je plek te reserveren!

Accommodatie

Voor degenen die graag wat quality time met hun gezin willen doorbrengen, bieden we de mogelijkheid om een hotelkamer of vakantiehuisje te boeken in Sunparcs tegen een voordelig tarief. Terwijl jij je kennis verrijkt op het congres en de workshop, kunnen je gezinsleden genieten van het subtropische zwembad en andere faciliteiten. Het is een geweldige manier om werk en plezier te combineren! Als je geïnteresseerd bent in een verblijf in Sunparcs, stuur dan snel een mailtje naar congres@bevo-belgie.org.

Voor degenen die liever elders willen verblijven, zijn er tal van andere opties beschikbaar. Je kunt vanuit huis vertrekken of een betaalbare Bed & Breakfast in de buurt zoeken. We willen dat iedereen de kans krijgt om deel te nemen, dus de keuze is helemaal aan jou!

Mis de kans niet om gebruik te maken van de Early Bird-korting. Registreer je deelname aan het congres en/of de workshop vóór 31 juli via onze website: https://bevo-belgie.org/congresinschrijving/.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen op ons Reflexologie Congres en de inspirerende workshop.


ALL RIGHTS RESERVED © 2023

Design @ Step by Step Agency
Tekst en foto’s BeVo Education Zone

Privacy Policy
Algemene verkoopsvoorwaarden


CONTACT

Voorzitter@bevo-belgie.org
+32 (0)473 473 979

Rue de Hamme-Mille 196
1390 Nethen (Waals-Brabant)