fbpx

VOORZITTER@BEVO-BELGIE.ORG | +32 (0)473 473 979

Beroepsvereniging van reflexlogen België

🗣️Ontdek onze standhouders tijdens ons congres en bemachtig je ticket nog snel 🎫! Het zijn de laatste weken van de ticketverkoop. Mis het niet!

Einde ticketverkoop binnen

Dagen
Uren

Het is zover! De laatste weken van de ticketverkoop voor ons langverwachte congres zijn aangebroken en we kunnen nauwelijks onze opwinding bedwingen. Natuurlijk zijn de inspirerende sprekers een geweldige reden om deel te nemen, maar we willen je eraan herinneren dat ons congres veel meer te bieden heeft dan alleen boeiende presentaties en leuke workshops.

Tijdens ons congres verwelkomen we verschillende standhouders die jouw ervaring nog waardevoller zullen maken. Of je nu op zoek bent naar:

  • informatie over opleidingscentra
  • essentiële oliën
  • wax voor reflexologiesessies
  • producten van Weleda

Wij hebben het allemaal voor jou. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook goed nieuws voor degenen die op zoek zijn naar een nieuwe Lafuma. Dit is het moment om te testen, informatie in te winnen en je droommodel aan te schaffen. Lafuma zelf zal aanwezig zijn met een showmodel en hun informatieve brochure, zodat je alle details kunt verkennen voordat je een beslissing neemt.

💻Bezoek onze website en klik op de logo’s van onze standhouders om hun websites te verkennen en je voor te bereiden op een fantastische ervaring. Tijdens elke pauze van het congres heb je de gelegenheid om de standen te bezoeken en je aankopen te doen. Dit is jouw kans om  te investeren in je zaak.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van ons congres, waar kennis en mogelijkheden samenkomen. Koop je ticket nu en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring!

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op ons congres en samen te genieten van deze bijzondere gelegenheid.

Met warme groeten,

Het Bevo Congresteam

Eerdere berichten


ALL RIGHTS RESERVED © 2023

Design @ Step by Step Agency
Tekst en foto’s BeVo Education Zone

Privacy Policy
Algemene verkoopsvoorwaarden


CONTACT

Voorzitter@bevo-belgie.org
+32 (0)473 473 979

Rue de Hamme-Mille 196
1390 Nethen (Waals-Brabant)